Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Gabriel Cotabiţă lucrează deja la o nouă melodie

in Evenimente

Deşi se află încă pe patul de spital, Gabriel Cotabiţă lucreză deja la o nouă melodie. Compozitorul Horia Moculescu a declarat pentru ziarul Ring că celebrul cântăreţ scrie versuri pentru o nouă piesă pe care vrea să o înregistreze imediat ce starea de sănătate îi va permite.

Prieten şi vechi colaborator al lui Cotabiţă, Moculescu l-a vizitat zilele trecute la spital unde a avut parte de o surpriză de proporţii. Gabriel Cotabiţă scrie versuri pentru o nouă melodie chiar de pe patul de spital. Imediat după vizită, Horia Moculescu a declarat: „Despre ce va fi piesa lui Gabriel Cotabiţă şi a mea? Probabil despre jurnaliştii curioşi şi pisălogi (râde). Nu ştiu, că Gabi va scrie versurile.”

Deşi starea sa de sănătate este încă fragilă şi continuă şedinţele de recuperare, Gabriel Cotabiţă nu vrea să stea departe de scenă pentru mult timp şi vrea să-şi reia cât mai repede activitatea muzicală. După experienţa care l-a trimis pentru o lună la graniţa dintre viaţă şi moarte, Cotabiţă are deja în minte versurile următorului său şlagăr pentru care îşi doreşte neapărat muzică semnată de Horia Moculescu. „Toată lumea e foarte bucuroasă că Gabi se simte mai bine, nu doar familia lui. Poate merge singur, mănâncă singur, îşi face toaleta singur şi poate chiar să cânte din nou. E un om normal, care şi-a recuperat, în primul rând, forţele fizice… Nu trebuie să uităm că a stat nemişcat o lună. L-am vizitat zilele trecute la spital şi mi-a propus un proiect în care el să scrie versurile şi eu să compun muzica. Are o dispoziţie foarte bună şi chiar mi-a fredonat câteva dintre cântecele noastre cunoscute. Mama lui stă deocamdată internată cu el pentru a-i fi aproape”, a declarat fericit Horia Moculescu pentru „Ring”.

Internat de peste o lună în spital în urma unui stop cardiorespirator, cântăreţul îşi doreşte foarte mult să ajungă cât mai repede acasă. Spynews.ro a dezvăluit faptul că Gabriel Cotabiţă le-a cerut insistent medicilor, zilele trecute, să fie tratat în regim ambulatoriu. Artistul ar vrea să stea acasă, motivând că procedurile de recuperare medicală pe care le urmează nu necesită foarte mult timp petrecut în cabinetele specializate ale spitalului Elias din Bucureşti.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate