Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Gabriela Firea preferată pentru Primăria Capitalei

in Evenimente/Politic/Stiri online

Primul sondaj făcut public despre alegerile de la Primăria Capitalei arată că preferata electoratului este candidatul PSD Gabriela Firea cu 37,5%, fiind urmată de Nicuşor Dan 19,5%, candidatul PNL, Cătălin Predoiu obţine 8,7% și Robert Turcescu, 8,4%, în timp ce 11% au optat pentru alt candidat, iar 15% sunt nehotărâţi.sondaj

Predoiu şi-a asumat, ca reprezentat al dreptei, ca în situaţia în care este cotat mai slab într-un sondaj comun, se va retrage. S-a făcut sondajul, PNL a fost invitat să-l auditeze, toate datele sunt disponibile. Domnul Predoiu trebuie să tragă concluzia, să se retragă sau să fie responsabil pentru victoria PSD la alegerile din 5 iunie”, a declarat Nicuşor Dan, candidatul USB care a prezentat rezultatele sondajului.

Sondajul a fost comandat de către partidul USB, idee pornită de la ”propunerea făcută de Predoiu de a fi susţinut un singur candidat de dreapta, cel mai bine cotat în sondaje.”, după cum Chiar Nicușor Dan declară. Sondajul a fost făcut prin telefon, în perioada 31 mai – 1 iunie. La sondaj au participat 1.000 de respondenți bucureșteni cu drept de vot, marja de eroare find de +/-3,5%.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate