copil inima vanatoare2

Gestul controversat al unui tată care și-a luat pentru prima dată fiica la vânătoare

in Evenimente/Extern/Stiri online de

Un vânător din Noua Zeelandă s-a lăudat pe rețelele de socializare cu aventura sa la vânătoare, unde a fost însoțit de fiica sa de 8 ani. Ceea ce ar fi trebuit să însemne pentru copil timp prețios petrecut alături de tată s-a transformat într-o adevărată scenă horror.

Bărbatul, vânător profesionist, identificat ca fiind Johnny Yuile, a avut ideea teribilă de a-și fotografia fiica în timp ce mușca din inima crudă a vânatului, după care a distribuit fotografia pe o rețea de socializare pentru membrii unui grup privat de vânători. ”Sunt mândru de mica mea prințesă ninja-roz care a vânat pentru prima dată în viață”, a fost comentariul tatălui care a însoțit fotografia.copil inima vanatoare

Potrivit presei internaționale, fetița de 8 ani, care ar fi experimentat gustul de carne crudă pentru prima dată a spus că ”vânătoarea este foarte cool și că inima crudă are un gust destul de bun.”

Teribila imagine a fost ștearsă după puțin timp, dat fiind valul de critici la adresa tatălui care și-a pus fiica într-o astfel de situație groaznică. De asemenea, conturile ale lui Johnny Yuile au fost închise. Bărbatul a fost numit de internauți ”sadic și psihopat”, în timp ce alții i-au sărit în apărare spunând că mușcatul inimii primului vânat este un ritual al tuturor vânătorilor profesioniști din lume.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web