Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Gigi Becali din nou sub lupa Justiției: ”Am acesat Saitul Parlametului Europei şi al României mi-am reînpro reînprospătat memoria cu discursurle şi acţiunile mele”

in Evenimente/Stiri online

Titlul acestui articol nu este greșit ci reproduce exact cuvintele lui Gigi Becali pe care acesta le-a scris într-o cerere adresată directorului penitenciarului Poarta Albă, cerere prin care latifundiarul a dorit să obțină o reducere a orelor de lucru și dedicarea acestora în slujba scrisului de cărți cu ”memoria proaspătă din învoire”.

Corpul de Control al Ministerului Justiţiei desfășoară o anchetă cu privire la cărțile scrise de Gigi Becali în interiorul penitenciarului și care i-au adus o reducere semnificativă a pedepsei. Latifundiarul este bănuit că nu este autorul cărților sale, fiind aproape imposibilă redactarea unei lucrări în timpul record de doar 7 ore.

O cerere formulată de Gigi Becali arată o abundență de greșeli gramaticale și denotă o persoană aproape analfabetă, incapabilă să se exprime coerent în scris. Scrisoarea a fost publicată de vice.com încă de anul trecut.scrisoare becali
Transcriere scrisoare:

”Domle director
Subsemnatul Becali George deţinut în secţia Valul lui Traian secţia 9-1
– Vă aduc la cunoştinţă că mi sa aprobat de căre comisia de muncă să scriu cartea„Parlamentul lui Becali Europei” „Becali Parlamentul Europei şi parlamentul Romîniei” în secţia 9-1 la locul amenajat timp de 30 de ore.
Vă mai aduc la cunoştinţă că am fost învoit 5 zile din care 3 zile săptămâna aceasta, ca atare am de lucru (cuvânt indescifrabil, n.r.) 8 (probabil, n.r.) ore în această săptămână din cele 48 de ore prevăzute de lege.
Avînd în vedere că am fost învoit şi în acest timp am acesat Saitul Parlametului Europei şi al României mi-am reînpro reînprospătat memoria cu discursurle şi acţiunile mele despre care vreau să scriu.
De acea vă rog să aprobaţi să lucrez 10 ore din cele 30 ore sîmbătă în locul amenajat în secţie avînd mai multă inspiraţie şi memoria proaspătă din învoire în plus de aceasta scriu cu mai multă eficienţă dacă mă aplec mai mult timp de odată în acesta perioadă deoaece am venit de acasă şi am moralul foarte ridicat.

Gigi Becali a scris în perioada detenției cinci cărţi pe baza cărora i s-au dedus 150 de zile din sentinţă.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate