Gina-Pistol--marturisire-soc---Am-pozat-in-Playboy-ca-sa-nu-stau-cu-un-bosorog-

Gina Pistol a pozat in Playboy ca sa nu stea cu un bosorog

in ShowBiz de

Gina Pistol, marturisire-soc: „Am pozat in Playboy ca sa nu stau cu un bosorog”

Spiritele se agita din ce in ce mai tare in cadrul show-ului „Sunt celebru, scoate-ma de aici”. Vedetele au ajuns cu nervii intinsi la maximum si au inceput sa se jigneasca.

Aseara, Catalin Morosanu a criticat-o dur pe Gina Pistol, despre care a spus ca a ajuns cunoscuta doar pentru ca a pozat in reviste pentru adulti.

„Asa s-a facut ea cunoscuta ca a pozat in reviste pentru adulti. Daca nu poza in Playboy, n-o stia nimeni! Asta o va urmari toata viata”, a declarat Morosanu la ProTV.

Revoltata de spusele lui Morosanu, Gina Pistol a facut o marturisire socanta.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din ShowBiz

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web