Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Greseala pe care si tu o poti face! Și-a PIERDUT copilul din cauza retelei de socializare FACEBOOK!

in Articole

Toți părinții își doresc sa își știe copilul în siguranță. Vor să îi ferească de orice pericol i-ar putea pândi. Dar ce faci atunci când unul din cele mai periculoase medii pentru copilul tău se dovedește a fi internetul, în special, rețelele sociale?

Rețelele sociale ne oferă posibilitatea de a păstra legătura cu oamenii cu care dorim să rămânem în contact. Cu toate astea, ele sunt adesea frecventate de diferite tipuri de oameni pentru propriile lor intenții, nu tocmai ortodoxe. Una dintre aceste rețele sociale este Facebook. Mulți oameni, în special copiii nu știu cum să se protejeze pe astfel de rețele sociale, nu știu ce să urmărească și ce să se evite.

Acesta este un exemplu de un astfel de caz, atunci când o mamă și-a lăsat copiii pe Facebook, nesupravegheați.

Într-o zi, copilul ei a primit o cerere de prietenie de la o persoană necunoscută. Fetița a acceptat cererea de prietenie fără să se gândească la ce e mai rău. Mai ales ca era o poză de profil foarte frumoasă și nimic nu dădea de bănuit că s-ar putea întâmpla ceva rău.

Străinul inofensiv, a downloadat toate pozele cu fetița, urcate pe Facebook de mama ei alături de numele complet și de școala pe care aceasta o frecventează. Apoi le-a încărcat pe un site web unde a postat alături: ”Carne fragedă. Nici 6 ani împliniți. Doar 10.000 de dolari!”

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate