Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Grindeanu: Nu există vreun pact între Guvern şi Administraţia Prezidenţială

in Articole/Centru Media/Evenimente/Politic/Stiri online

   Aflat într-o vizită în judeţul Timiş, premierul Sorin Grindeanu a precizat, la solicitarea presei, că nu există vreun pact între Administraţia Prezidenţială şi Guvern. „Am văzut că au apărut în spaţiul public anumite lucruri legate de semnarea unui pact între guvern şi Administraţia Prezidenţială: nu există aşa ceva” a spus premierul.

   Grindeanu a mai precizat că, în urmă cu cinci ani, chiar dacă s-au semnat asemenea hârtii, ele nu au avut nicio valoare, fiindcă imediat au început certuri cine să fie reprezentantul României la Consiliul Europei.

   „Pe mine mă interesează – şi pe noi ne interesează – ca, pe proiectele importante de ţară, să avem dialog, să putem să ne unim energiile pentru a atinge ţintele date de acele proiecte de ţară, cum ar fi punct de vedere comun vizavi de mult discutatele scenarii la nivel de UE, Europa în mai multe viteze şi aşa mai departe. Sau, un alt exemplu, cel legat de proiectul legii educaţiei – există o comisie la nivelul Administraţiei Prezidenţiale care a lucrat, noi dorim, până la sfărşitul anului, să venim cu un nou proiect al legii educaţiei, în dialog cu toată lumea. Am dat două exemple legate de anumite proiecte de ţară şi care nu înseamnă coabitare”, a precizat Grindeanu.

   Totuşi, premierul a remarcat că înţelegerile guvernului cu Administraţia prezidenţială au un rol instituţional corect: „dacă fiecare dintre noi înţelege rolul constituţional pe care-l avem, nu există nici un fel de problemă”. (foto: gov.ro)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate