Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Grindeanu susţine familia tradiţională

in Articole/Centru Media/Evenimente/Politic/Stiri online

   Premierul Grindeanu a declarat că se numără printre milioanele de semnatari ai petiţiei privind modificarea Constituţiei, prin redefinirea familiei ca uniune dintre un bărbat şi o femeie.

   După participarea la „Ora Prim-Ministrului” din plenul Camerei Deputaților, premierul Sorin Grindeanu a fost interpelat de un reporter, referitor la părerea sa personală despre la proiectul privind parteneriatul civil, în contextul discuţiilor din Parlament cu privire la iniţiativa Coaliţiei pentru familie, şi a proiectului de lege privind parteneriatul civil, informează gov.ro.

   „Să ştiţi că am semnat. Sunt între cei trei milioane care au semnat” a spus premierul, fiind apostrofat apoi de un reprezentant al presei că este „doar de-o parte a baricadei, de partea Coaliţiei„.

   Referitor la iniţiativa liuberală de a defini separat căsătoria faţă de familie, untima putând fi şi monoparentală, Grindeanu a spus că în acest caz este „mai tradiţionalist”. Şi că aceasta „e o problemă care ţine mai mult de personalitatea fiecăruia”.

   Despre părerea lui Liviu Dragnea cum că ar trebuii găsită o soluţie şi pentru cei care au altă orientare sexuală, premierul a spus că totul depinde de Parlament: OK, Parlamentul poate să facă acest lucru„, a sous el (foto: gov.ro)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate