Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Grindina a făcut ravagii în Valea Jiului: „Uitaţi-vă la faţada blocurilor. Parcă a tras cineva cu gloanţe”

in Evenimente/Stiri online

În timp ce sudul României este afectat de caniculă, în Valea Jiului a căzut grindină de mari dimensiuni care a provocat pagube serioase a sute de mașini și locuințe.

Grindina a cărei dimensiune a fost apreciată ca fiind a unui ou de găină a venit în două reprize însoțită de ploi torențiale și furtuni. Potrivit Mediafax, burlanele caselor au fost găurite, parbrizele şi lunetele de la autoturisme au fost fie sparte în totalitate, fie ciuruite, tabla – caroseria maşinilor a fost îndoită. Nici măcar faţada blocurilor nu a rămas intactă. ”S-a repetat Revoluţia din `89. Uitaţi-vă la faţada blocurilor. Parcă a tras cineva cu gloanţe”, spune un petroşănean privind către blocul în care locuia şi care fusese recent reabilitat.

Oamenii spun că fenomenul este demn de apocalipsă. “Mi-a distrus toate maşinile şi acoperişul. În viaţa mea nu am văzut aşa ceva. Dacă tot invocăm Apocalipsa, am trăit-o”, spune un patron din Petroșani pentru Mediafax. Toate localitățile din Valea Jiului, Petrila, Petroşani, Aninoasa, Vulcan, Lupeni și Uricani au fost afectate, estimarea pagubelor nefiind posibilă deocamdată.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate