Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Guvernul are nevoie de bani. Pune în vânzare titluri de stat accesibile tuturor românilor

in Evenimente/Stiri online

Guvernul României pune în vânzare titluri de stat în vederea colectării de bani de la cetățeni. Pentru fiecare titlu, Guvernul oferă o dobândă de 2,15%, iar câștigurile nu sunt impozitate.

În perioada 11-29 iulie, orice român poate cumpăra un titlu de stat pentru care va primi o dobândă de 2,15% pe an, venit neimpozabil. ”Ele sunt accesibile pentru orice categorie de cetățean pornind de la angajați, funcționari , studenți, pensionari pot să facă o investiție. Este o investiție sigură, o investiție garantată de stat.”, a declarat premierul, care adaugă că și el va face o astfel de achiziție.

Suma minimă pentru un titlu de stat este de 100 de lei, în timp ce suma maximă a fost stabilită la 100.000 lei, iar banii plus dobânda pot fi recuperați după doi ani. Orice cetățean doritor să cumpere un titlu de stat o poate face cu buletinul sau pașaportul la ghișeele băncilor BCR, BRD, Raiffeisen și Banca Transilvania.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate