Guvernul intenţionează să cumpere o a doua escadrilă de avioane de vânătoare F 16

in Evenimente

Guvernul intenţionează să cumpere o a doua escadrilă de avioane de vânătoare F 16, în cadrul eforturilor de întărire a securităţii naţionale, a anunţat sâmbătă vicepremierul Gabriel Oprea, potrivit Agerpres.

Guvernul intenţionează să cumpere o a doua escadrilă de avioane de vânătoare F 16, în cadrul eforturilor de întărire a securităţii naţionale, a anunţat sâmbătă vicepremierul Gabriel Oprea, potrivit economica.net.

Trebuie să întărim securitatea naţională a României. Costă securitatea naţională a României. Statul român face aceste eforturi extraordinare, ne vom întări şi capacităţile militare. Vrem să cumpărăm a doua escadrilă de avioane F16. (…) E un răspuns clar, un mesaj clar către partenerii noştri – apreciem, ştim ce înseamnă securitatea, mai ales într-o lume nesigură’, a declarat Oprea la România TV.

Vicepremierul a adăugat că au fost identificate resursele financiare pentru această achiziţie.

f16_47998500

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*