Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Hackerii au furat noul film din seria „Pirații din Caraibe” înainte de lansarea oficială și amenință cu publicarea online dacă nu vor primi bani mulți

in Articole/Extern/Stiri online

Se pare că Hollywood-ul a devenit o țintă primordială a hackerilor, care au reușit să fure înainte de lansarea oficială, cel mai nou film din seria „Pirații din Caraibe” și amenință cu publicarea în mai multe părți a acestuia online dacă nu sunt plătiți cu o sumă mare de bani în Bitcoin pentru a nu face acest lucru.
Disney nu a comentat incă subiectul, dar surse din interiorul companiei spun că aceasta refuză să plătească și colaborează acum cu agenții FBI.
Bob Iger, CEO-ul studioului, a declarat că hackerii au amenințat că vor publica online cinci minute din film și apoi bucăti de 20 de minute dacă nu vor primi banii.

Filmul furat, scrie Deadline.com, este cea mai nouă parte a seriei Pirații din Caraibe: Dead Men Tell No Tales cu Johnny Depp programat să fie lansat pe 26 mai în cinematografe.
Acest furt, nu este legat de atacurile cibernetice împotriva companiilor și organizațiilor din întreagă lume care utilizează o vulnerabilitate în sistemul de operare Windows al Microsoft.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web