amor pe strada

HALUCINANT! Nu au rezistat până acasă. Focul amorului i-a mistuit pe stradă în miezul zilei. VIDEO

in Evenimente/Extern/Stiri online de

Doi tineri au fost surprinși pe o stradă din China, în toiul unei partide amoroase. Protagoniștii nu par să aibă nici cea mai mică pudoare și nici să se simtă deranjați de oamenii care trec pe lângă ei. Un cuplu de bătrâni îi privesc și își continuă drumul ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

Imaginile au fost surprinse de un tânăr dintr-o mașină parcată vizavi de locul cu pricina. Practicarea relațiilor intime în spații publice este interzisă prin lege. Pentru un astfel de gest se poate primi de la 2 la 5 ani de închisoare.
      Click aici pentru video

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web