morcov_cu_telina_suc

Hipertensiunea arterială şi amestecul-minune

in Sanatate de

morcov_cu_telina_suc

În insomnie se recomandă amestecarea de miere cu oţet de mere. Dizolvaţi într-un pahar cu apă caldă o lingură de miere şi o lingură de oţet de mere, amestecaţi şi beţi seara, înainte de culcare.

În cazul extenuării organismului se ia câte o lingură de miere zilnic, dimineaţa, pe stomacul gol. Dacă vă doare capul, luaţi o lingură de miere, dupa 30 de minute durerea va disparea.

Spasmele musculare pot fi înlăturate luând câte două linguriţe de miere după fiecare masă, timp de o saptamână. Dupa această perioadă, se observă de obicei o îmbunătăţire.

Suferinzilor de hipertensiune arterială li se recomandă să amestece o lingură de miere, o lingură de suc de sfeclă, o lingură de suc de hrean (înainte de a fi dat pe răzătoare, hreanul trebuie ţinut în apă timp de 36 de ore), sucul de la o lămiie. Se ia câte o lingură din acest amestec de trei ori pe zi, cu o oră înainte de masă.

În cazurile de stenocardie se amestecă sucul de la două lămâi, sucul din două frunze mari de aloe şi 500 de grame de miere. Se lasă la macerat într-un vas bine închis, timp de şapte zile, în frigider. Se ia cite o lingură de trei ori pe zi, înainte de masă.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Sanatate

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web