Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Iese la iveală marea minciună din scandalul crizei migranților! Cifre care dau peste cap tot scenariul că ar fi refugiați

in Evenimente

Iese la iveală marea minciună din scandalul crizei migranților folosită de cei care susțin primirea refugiaților pe motiv că ar fi, de fapt, refugiați de război din Siria.

imygranti

Datele oficiale indică cu totul altceva.

Doar unul din cinci migranți care solicită azil în Europa este din Siria scrie onlinereport.ro

Este concluzia oficială a Eurostat după ce au fost procesate datele celor 213.000 sosiți începând cu luna aprilie. În total este vorba de 44.000 care vin din Siria, deci nici măcar 20% din total.

27.000 vin din Afghanistan. 17.700 sunt albanezi. 13.900 provin din Irak.Restul din Erithreea și alte țări.

Aceste cifre date publicității de Daily Mail, citat de flux24.ro, dau peste cap tot scenariul că ar fi refugiați din cauza războiului din Siria, așa cum a susținut la un moment dat și cancelarul german Angela Merkel.

carje-300x193

Unii așa zis refugiați se prezintă ca fiind în condiții medicale grave, inclusiv în cârje, și întrebarea este: cum a ajuns în Europa un om în cârje?

Criza-Imigrantilor-450x250

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate