Imagini care i-au făcut pe mulți să plângă. Povestea sfâșietoare a bătrânului care a așteptat 2 ore întins pe asfalt

in Spiritualitate

Imagini care i-au făcut pe mulți să plângă. Un bătrân a fost nevoit să suporte durerea unei fracturi timp de două ore, până când a sosit o ambulanță să-l ajute.

batran_1_50328600

Un bătrân în vârstă de 62 de ani a avut ghinionul să se împiedice de o bordură și să cadă în mijlocul străzii. Din cauza vârstei înaintate, bărbatul și-a rupt piciorul.

A chemat ambulanța, însă medicii au ajuns abia după două ore la el. În tot acest timp, bătrânul i-a așteptat întins pe asfalt, suportând cu greu durerea fracturii.

11954546_10156191245960019_1895587667232658311_n

Trecătorii, impresionați de suferința bărbatului, dar neputând să-l ajute, i-au adus o plapumă, o pernă și o umbrelă, ca să poată să îndure mai ușor frigul și ploaia, până la sosirea medicilor. Bărbatul a stat întins pe asfalt, cu capul pe pernă, lăcrimând de durere, timp de două ore.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*