Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Imagini care nu au nevoie de niciun comentariu. Momentul in care protestatarii au luminat Piata Victoriei cu lanternele de la telefoane

in Evenimente

Ziua a 6-a de proteste. Aproape 280.000 de oameni in fata Guvernului. Moment emotionant de reculegere pentru Colectiv

Oamenii continua sa se adune in Piata Victoriei, la proteste, chiar daca ordonanta de modificare a codurilor penale a fost abrogata.

Peste 280.000 de oameni protesteaza in Piata Victoriei si, la ora 22,00, au intonat Imnul National, pentru a treia oara in aceasta seara, apoi au continuat sa scandeze „Demisia” si „Nu cedam”.

Peste 230.000 de oameni protesteaza in Piata Victoriei, numar record de manifestanti in a sasea zi de protest. La ora 21.30, protestatarii au oprit scandarile si au tinut un moment de reculegere, timp de cateva secunde a fost liniste totala, iar pe blocul din apropiere a fost proiectat „#Colectiv”. Dupa momentul de reculegerii, oamenii au aplaudat puternic si au au scandat „Ne-ati unit, ati reusit”.

La protestul din Victoriei a fost reprezentat si orasul Tecuci in aceasta seara. Cel mai popular mesaj: „Si Tecuci e aici! Ne-a sarit mustarul”

Imagini care nu au nevoie de niciun comentariu. Momentul in care protestatarii au luminat Piata Victoriei cu lanternele de la telefoane —> https://goo.gl/DZ2Fs9

Posted by StirileProTV on 5 Februarie 2017

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate