Imagini incredibile! Face înconjurul lumii cu un număr de magie unic. Nu s-a gasit explicatia acestui truc

in Articole

Batranul din clipul de mai jos face înconjurul lumii cu un număr de magie unic. Acesta se afla la o petrecere așezat pe un scaun si ii roagă pe cei prezenți sa-l lege bine cu o funie pe după genunchi apoi la ambele mâini, mai bine spus legat fedeleş.

Acesta le demonstrează prietenilor printr-un număr unic de magie, ca își poate desface mâinile in doar câteva fracțiuni de secunda, ca mai apoi sa revină la fel de repede in starea de legat fedeleş.

Imaginile sunt de-a dreptul incredibile, nimeni dintre cei care l-au vizionat n-au putut sa găsească o explicație acestui truc. Clipul a fost postat pe internet de un rus, duminica 23 august 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=PAV_86dq_Dk

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.