Imagini revoltatoare la Spitalul de Urgenta din Craiova! Un batran zace pe jos, ignorat de personalul medical. Reactia conducerii este uluitoare

in Spiritualitate

Cadrele medicale se uitau la el si treceau mai departe, in timp ce omul caruia i se facuse rau le cerea ajutor. Dupa aproape un sfert de ora, cateva asistente l-au ridicat si l-au dus la camera de garda.

Martor: Da’ ce faci, esti la urgenta aici, ce faci? Astepti sa intri la doctor?
Pacient: Ma adusera de la Bralostita!
Martor: Ba, baiatule, n-am vazut asa ceva! Ia uite-te si tu…

Barbatul de 64 de ani a fost adus cu ambulanta la Spitalului Judetean din Craiova. Avea dureri mari de stomac si a fost lasat la triaj. Acolo insa, ar fi fost cazuri mai grave.

Asa ca a fost lasat sa astepte fara ca un medic sa il consulte si sa ii puna un diagnostic. Pentru ca durerile au devenit insuportabile, batranul s-a intins intins pe jos. Intr-un final, cand un pacient revoltat a inceput sa filmeze scenele, mai multe asistente vin si il ridica.

Martor: Sta de o ora aici, doamna!
Asistenta: Ce faceti aici? Hai sus! Cum va numiti dumneavoastra? Unde sunteti dumneavoastra indrumat?

Constantin Stan, pacient: „Cu perfuzia in mana stanga si cu mana asta bagata la burta…cam 10-15 minute am stat, nu m-a consultat nimeni inainte, baiatul ala care m-a adus, a lasat fisele si a zis sa astept acolo, am vazut ca nu mai pot si m-am asezat jos.”

Cadrele medicale sustin ca erau alte urgente in acel moment.

Medic: Asta este brancardierul cu o foaie in mana, era cu un alt pacient
Reporter: Credeti ca brancardierul se duce si anunta personalul medical?
Medic: Nu se vede asta pe imagini.

Reactia conducerii spitalului din Craiova este uluitoare: pacientul s-ar fi asezat pe jos ca sa le atraga atentia medicilor si sa fie preluat mai repede.

Cristina Geormaneanu, purtator de cuvant Spitalul de Urgenta din Craiova: „Era pus in asteptare, ca multi alti pacienti, nu era singurul, altii au probleme serioase decat dumnealui, aceia asteptau sa le vina randul, el s-a intins pe jos ca sa atraga atentia asupra lui
Reporter: Colegii si-au facut datoria?
Cristina Geormaneanu: Cu siguranta, da.

Nu de aceeasi parere sunt pacientii care au trecut prin umilinte asemanatoare.

Pacient: „Normal era sa i se dea primul ajutor, de asta vine omul cu salvarea ca sa i se dea primul ajutor. Sunt imagini foarte urate”

Pacient: „Nu e bine, nu e frumos din partea lor. A mai cazut o femeie acum 10 minute, a stat o ora si ceva, nu a pus nimeni mana, numai dupa ce a cazut.”

Barbatul a fost investigat luni seara si, in aceasta dimineata, a fost externat. Conducerea Spitalului din Craiova nu a deschis o ancheta pana in acest moment.

Urgenta din craiova …

Posted by Angi Angelo on 27 Martie 2017

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.