12208435_949354495119166_3614484453956619077_n

IMAGINI ŞOCANTE apărute după tragedia din Colectiv

in Galerie de

O serie de imagini de o duritate extremă sunt distribuite pe Facebook în campania intitulată „Corupţia ucide”. Deşi scopul acesteia este de a atrage atenţia publicului asupra tragediei din clubul Colectiv, nu toată lumea este încântată.

Imaginile distribuite sub numele „Corupţia ucide” înfăţişează oameni mutilaţi, cu arsuri pe faţă şi pe corp şi învăluiţi în fum. Autorul este anonim, iar reacţiile unora dintre utilizatorii de Facebook au fost negative.

„O campanie deplasată, jignitoare la adresa victimelor şi a familiilor lor şi de foarte mult prost gust”, a comentat cineva pe reţeaua de socializare.

campanie_01_0

„Cred că nu aveţi minte! Oare cum se simt familiile celor arşi în acea tragedie? Oarce fiecare şi-l imaginează pe al lui şi după pozele astea?!? Menţineţi vie o astfel de imagine în sufletele lor. Nu ajutaţi cu NIMIC!”, a fost un alt mesaj.

Citeste si: Au intrat intr-o casa parasita din 1956. Au ramas muti de uimire cand au deschis usa

campanie_02_0

Există şi oameni care cred că astfel de imagini sunt binevenite. „Pentru cei care nu înţeleg aceste fotografii, au posibilitatea de a nu le distribui şi a nu le privi!”, a scris altcineva.

Citeste si: Nimeni nu a sesizat asta pana acum! Ar putea schimba tot ce se stie despre incendiu

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Galerie

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web