drogatus_31789300

Imagini VIDEO cu un puternic IMPACT EMOŢIONAL! Oamenii au rămas ÎNGROZIŢI

in Articole de

Lumea ce se afla în zona Gării din Constanţa a asistat la o scenă incredibilă. Vineri, 21 august, un bărbat, care cel mai probabil era drogat, a început să urle, să se învârtă şi să înoate pe… asfalt.

drogatus_31789300

Cei aflaţi la faţa locului s-au panicat şi au încercat să-l imobilizeze, după care au sunat la 112. Respectivul a fost transportat la spital. „Înainte să vină ambulanţa era pe burtă, cu spume la gură şi plin de sânge pe mâini de la atâta înotat prin gară”, a spus un martor, citat de replicaonline.ro.

Menţionăm că atât cadrele medicale de la Ambulanţă, cât şi cele de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa nu au putut da detalii despre starea bărbatului.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.