Untitled

Imagini video incredibile cu doi câini, aflați la un pas de a fi zdrobiți de autoturismul pe care acesta il conducea.

in Articole de

Un șofer roman, deținător al unei camere de bord, a surprins pe o sosea imagini video incredibile cu doi câini, aflați la un pas de a fi zdrobiți de autoturismul pe care acesta il conducea.

Clipul încărcat pe youtube in urma cu câteva zile, surprinde momentul in care un câine încearcă sa traverseze soseau prin fata mașinii, moment in care din spate un alt câine il apuca cu dintâi de coada, trăgându-l de pe sosea. Viteza de reacție a câinelui salvator este una incredibila, specifica in astfel de momente doar oamenilor.

Cainele isi salveaza astfel prietenul de la moarte, iar imaginile celor doiu fac acum inconjurul internetului. Iata-le in clipul de mai jos.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Articole

mama-5610

EXTIRPARE DE AMIGDALE

Un chirurg vizitează o tânără blondă după operație. Ea era trează, așa
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web