Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Imaginile care au facut furori pe internet! Puiul unei maimute se agata de mama ucisa de un braconier si nu ii mai da drumul

in Galerie

Aceste imagini au devenit virale pe internet, milioane de oameni au fost sensibilizati de durerea acestui pui de maimuta care refuza sa-si paraseasca mama.

Puiul de maimuta a asistat in momentul in care mama lui a fost ucisa de un braconier ce a trimis un glont nimicitor. Nu isi da seama ca mama lui nu mai e, a plecat. S-a agatat in blana mamei lui si refuza sa plece.

Lumea lui s-a schimbat intr-o secunda. Dar chiar și dupa moarte, mama lui a fost o sursă de iubire și confort

Facebook / Hatsanai Sremalai

Din pacate acest mic pui de maimuta nu este singurul. In fiecare an, zeci de mii de specii sunt ucise de braconieri, pentru blana sau carne. In ceea ce priveste puii sunt crutati. Vor fi vanduti pentru alimentarea comertului cu specii salbatice exotice.

Acesti pui au intotdeauna o soarta trista, dezradacinati de locurile unde au crescut ajung in circuri, gradini zoologice sau laboratoare de cercetare.

Facebook / Hatsanai Sremalai

Aceasta specie se numeste maimuta RHESUS. Afost adesea folosita in cercetarea medicala si biologica. De asemenea a fost folosita ca experiment pentru bine-cunoscutele experimente ale psihologului  Harry Harlow din 1950 privind privarea maternă.

NASA a lansat, de asemenea, unele dintre aceste maimuțe în spațiu în anii 1950 și 60. În ianuarie 2000, rhesus devenit primul primat clonat. Ianuarie 2001 a văzut nașterea Andi, primul primat transgenice, care poartă gene străine de la o meduză.

Vezi? RHESUS se aseamana cu OMUL!

Facebook / Hatsanai Sremalai

Facebook / Hatsanai Sremalai

Facebook / Hatsanai Sremalai

Facebook / Hatsanai Sremalai

Să știți că braconierul în cauză a fost prins de unul dintre paznicii National Park (in Thailanda). El a fost arestat și va fi judecat.

Centrul de urgență al Wildlife Foundation Prieteni Thailanda (WFFT) a propus, de asemenea, sprijin financiar pentru a intretine puiul de maimuta.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Galerie

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate