img_947201_thumbs_600x400_673631

Imaginile care AU INGROZIT INTERNETUL! Mihaela Radulescu este aproape desfigurata in fata unui copil.

in Spiritualitate de

Mihaela Radulescu este aproape desfigurata in fata unui copil.

img_947201_thumbs_600x400_673631

Sunt imagini care si acum transmit un mesaj puternic, pe care il aducem in atentia opiniei publice. Este vorba despre o campanie impotriva violentei in familia, initiata de Mihaela Radulescu impreuna cu trupa Taxi, campanie menita sa traga un semnal de alarma femeilor agresate, sa ia atitudine si sa isi schimbe viata.

Acestia au promovat chiar si un videoclip al unei melodii emotionante „Tacerea din ochi” al carei protagonista este nimeni alta decat Mihaela Radulescu, interpretand rolul unei mame agresate. Impactul a fost unul favorabil. Acum, la doi ani dupa demararea acestei campanii, aducem in atentie acest videoclip memorabil care a schimbat vietile multor femei.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Spiritualitate

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web