Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

IMIGRANTII MUSULMANI au inecat 12 crestini pentru ca nu se rugau la ALLAH

in Evenimente

Imediat după ce creștinii au fost omorâți cu sânge rece, bărcile de salvare italiene le-au venit în ajutor refugiaților. Află ce a urmat

Un incident deosebit de șocant s-a întâmplat în Marea Mediterană într-o barcă pneumatică ce transporta 100 de refugiaținigerieni, cea mai mare parte dintre aceștia fiind de religie islamică. Când barca a început să cedeze, un nigerian de religiecreștină s-a rugat la Dumnezeu să aibă grijă soarta lui. Bărbatul nu s-a gândit nicio secundă că gestul avea să-l coste viața. Înfuriați că se roagă la un al Dumnezeu decât Allah, musulmanii nu au stat mult pe gânduri și i-au aruncat pe toți cei 12 creștini peste bord lăsându-i să se înece. Acest incident terifiant a fost relatat cu lux de amânunte de mai multe agenții de știri de primă importanță: CNN, The Guardian, BBC, Independent, Daily Mail ș.a

La o oră după ce creștinii au fost omorâți cu sânge rece, bărcile de salvare italiene le-a venit în ajutor refugiaților, ocazie cu care s-a aflat de crimele abominabile petrecute la bord. Paradoxal este faptul că musulmanii care au supraviețuit se bucură acum de ajutoarele sociale acordate de statul italian, în timp creștinii omorâți au ajuns hrană pentru peștii din Marea Mediterană.

Vin după ajutor și milă în Europa dar omoară oameni nevinovați din mers

Conflictul dintre musulmani și creștini a început în momentul în care unul dintre creștini a vrut să se roage pentru viața sa, îngrijorat fiind că barca șubredă s-ar putea scufunda. Rugăciunea creștinului a stârnit mânia refugiaților musulmani. „Aici ne rugăm doar la Allah”, i-au spus islamiștii și i-au cerut să se oprească imediat dinrugăciune. Pentru că bărbatul a refuzat să se roage la Allah, musulmanii l-au aruncat pe bărbat în apa mediteranei împreună cu ceilalți 11 creștini aflați la bord. Iată fața întunecată a refugiaților care vin după ajutor și milă în Europa dar omoară oameni nevinovați din mers.

De menționat că majoritatea refugiaților care intră ilegal în țările occidentale nu au acte de identitate, ceea ce pune la grea încercare siguranța publică în întregul spațiu comunitar. Această învălmășeală reprezintă un bun prilej pentru criminali și teroriști de a se strecura în Uniunea Europeană. Dat fiind că în țările din care vin instituțiile statului au fost făcute praf și pulbere, refugiații își pot însuși orice identitate, iar poliția europeană va trebui să-i creadă pe cuvânt. Poate nu întâmplător Suedia care a acceptat să găzduiască mii de emigranți musulmani a ajuns o adevărată cloacă de porci. O țară cândva liniștită și prosperă este clasată acum pe locul 2 în lume ca număr de violuri, peste 6.000 de violuri pe an, adică în jur 18 violuri pe zi. Explicația stă în felul diferit în care se raportează musulmanii la femei și mai ales la femeile de religie creștină.

Sirienii musulmani au amenințat că vor pune bombe și vor arunca România în aer

Deși se declară refugiați, cei mai mulți musulmani refuză să fie cazați în țările europene cu un nivel de trai modest. Refugiații vor cu orice preț să ajungă în Germania, Suedia, Norvegia sau Anglia, țări în care pot beneficia ani de zile de ajutoare sociale grase. E de așteptat însă, ca odată cu creștere nivelului de trai, și România să ajungă un bun spațiu de “refugiu” pentru această categorie de emigranți. Cu toate acestea, chiar zilele acestea doi sirieni, rezidenți în România, au încercat să-și introducă ilegal rudele în țara noastră. Pentru că au fost prinși de grănicerii români și n-au reușit să-și ducă planul l-a îndeplinire, sirienii au făcut amenințări șocante. Sirienii musulmani au amenințat că vor pune bombe și vor arunca România în aer.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate