Important pentru cei ce doresc să obțină permis de conducere! Regula va fi eliminată de la 1 februarie!

in Evenimente

Una dintre taxele care incluse în pachetul celor 102 taxe parafiscale care vor fi eliminate de la 1 februarie este taxa pentru obținerea permisului de conducere.

Legea 1/2017, care prevede eliminarea a 102 taxe și tarife, a fost recent publicată în Monitorul Oficial, iar printre taxele care vor fi eliminiate se numără și taxa de examinare pentru obținerea permisului de conducere.

Astfel, dacă acum toți cei care doreau să obțină permis de conducere pentru categoria și subcategoria A, A1, B, B1, B+E, erau obligați să plătească 6 lei în contul acestei taxe, de la 1 februarie nu vor mai plăti nimic.

Cei care doreau să obțină permis de conducere pentru categoriile C, C1, D1, TR, C+E, D+E, C1+E, D1+E, D, TB, TV plăteau o taxa de 28 de lei. De la 1 februarie, și această taxa va fi anulată.

De asemenea, statul percepea o taxa și pentru cei care doresc să mai susțină încă o data examenul de dobândire a permisului auto , deși au fost respinse anterior de trei ori. Această taxa este, acum, de trei ori contravaloarea taxei pentru dobândirea categoriei respective, și va fi anulată și ea, de la 1 februarie.

Legea 1/2017, privind eliminarea a 102 taxe, va avea un impact asupra bugetului de stat de 1,5 miliarde de lei în acest an.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.