Împreună pentru România!

in Articole

Grupurile de Facebook au devenit tot mai populare, sunt ușor de creat și de administrat. Cel mai mare grup românesc de pe Faceboock este  chiar grupul România cu peste 540.000 de utilizatori, grup creat și administrat de Liviu Trandafir.

Grupul ROMANIA

Liviu este un tânăr care  lucreză în mediul privat (specializat in IT&C/management/administrare) și care conform unui interviu pe care l-a acordat spune că s-a gândit să facă un grup pornind de la un test care ulterior luând amploare s-a traformat într-un hobby pentru promovarea imaginii României în lume și conexarea românilor din diaspora cu cei din țară .

El spune: „În urmă cu patru ani mi-am făcut cont pe Facebook și, curios din fire, am testat toate opțiunile care există pe Facebook să văd ce sunt și am creeat grupul. Pe atunci majoritatea utilizatorilor se axau să creeze pagini, așa că eu am zis că vreau să mă axez pe un grup și l-am creeat cu numele România.

În primii doi ani grupul nu prea a fost luat în seamă, dar după ce a trecut de 100.000 de membri a început să fie mai revelant. Un grup mi s-a părut că e mult mai dinamic decât o pagină, pentru că lumea poate interacționa mai bine, exista diversitate în postări și o mai liberă putere de exprimare a românilor.

Pe o pagină, de exemplu, un utilizator obișnuit nu poate posta, ci doar comenta. Pe un grup, însă, orice membru poate posta iar mesajul să fie văzut de toata lumea. Asta duce implicit și la viralitate. Acest lucru a și făcut ca grupul să crească atât de repede”, a afirmat administratorul grupului România.

România ca și grup este destinat tuturor cetățenilor români din orice colț al lumii. Acest grup a fost înființat pentru românii din toată lumea în scop informativ, pentru a-i aduce mai aproape de țară, familii, prieteni pe cei plecați peste hotare, pentru restabilirea vechilor conexiuni, pentru a face oamenii să se destindă și să zâmbească împreună și pentru a duce mai departe în lume partea pozitivă și frumoasă a României.

Grupul a fost implicat în proiecte umanitare, de susținere și mobilizare a românilor în campanii destinate informării publice, a militat pentru stoparea fraudei și corupției la cel mai înalt nivel, pentru stoparea exploatării masive și ilegale de resurse naturale și pentru încurajarea tinerelor talente (și multe alte acctivități culturale și pentru divertisment). Vedem acest grup ca o inițiativă de încurajat luată de Liviu Trandafir pentru binele românilor din țară și pentru imaginea României în lume, merită să fii membru pe acest grup!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*