Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

În București a fost prinsă o rețea de proxenetism care activa în cadrul a două saloane de masaj erotic.

in Articole/Justitie/Stiri online

Faptul că saloanele de masaj erotic sunt folosite de multă vreme drept acoperire pentru rețelele de proxeneți nu mai miră pe nimeni. De multă vreme s-a pus semnul egal între salonul de masaj erotic și prostituția sub acoperire.
Angajatele unui salon de masaj erotic din București, sector 4, întrețineau relații sexuale cu clienții contra unor sume de bani.
De la surse judiciare aflăm că românii care solicitau serviciile erau refuzați și că străinii care se cazau în București și erau dornici de ceva acțiune erau aduși la saloanele de masaj de taximetriști în schimbul unui comision. Prețurile pentru servicii se regăseau într-un meniu și erau cuprinse între 300 de lei și 10.000 de lei. Plata se făcea doar cu cardul.
S-au efectuat percheziții la domiciliul a trei suspecți și au fost duse la audieri 34 de persoane, fiind reținute cinci. Oamenii legii au ridicat documentele contabile ale firmei și s-a instituit sechestru asigurator asupra unui autoturism de teren în valoare de circa 20.000 de euro.

Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 coordonează cercetările și cei cinci reținuți vor fi duși în instanță cu propunerea de arest preventiv.

Poliția Capitalei a arătat într-un comunicat de sâmbătă că:”Vineri, polițiștii din Capitală au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară și 34 de mandate de aducere, într-un dosar ce viza persoane suspectate de săvârșirea infracțiunii de proxenetism. În fapt, cei în cauză operau două saloane de masaj erotic cu circuit închis, unde, sub pretextul prestării de masaj erotic, angajatele întrețineau raporturi sexuale cu clienții pentru sume de bani cuprinse între 300 și 500 de lei. La aceste saloane ajungeau clienți străini, aduși de taximetriști contra unor comisioane”.

DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web