In doar trei luni de zile, un barbat a devenit tatal a zece copii

in Articole

Un bărbat din Marea Britanie a creat un grup de Facebook prin care ajută femeile să devină gravide. Astfel, el este tatăl a peste 10 copii în doar trei luni.

8573_orig_72335200

Kenzie Kilpatrick, de 26 de ani, a creat un grup pe Facebook că să devină donator de spermă. Bărbatul este gay, însă şi-a dorit să ajute femeile să aibă un copil, mai ales cuplurile de lesbiene, potrivit romaniatv.net.

Astfel, după ce era contactat de femeile care îşi doreau să devină mame, tânărul se întâlnea cu ele în hoteluri sau chiar la casele lor, pentru a le cunoaşte mai bine. Într-un final, el le dă eşantioane de spermă pentru a fi inseminate artificial în clinicile specializate. Inedit este faptul că nu a acceptat niciodată bani în schimbul donaţiei sale.

kenzie-kilpatrick-26-from-yardley-birmingham_85947300

Am ajutat oameni care au suferit mult timp dorindu-şi cu disperare să aibă copii„, a declarat tânărul, mândru de gestul său.

Chiar dacă nu îşi doreşte să-şi cunoască copiii, el a făcut o singură excepţie, pe unul dintre micuţi îl va creşte împreună cu un cuplu de lesbiene.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*