Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

În Dubai a început construcția clădirii care va depăși în înălțime Burj Khalifa

in Evenimente/Stiri online
Când te gândești la Dubai, vezi teancuri de bani, bogăție, posibilități enorme dar și dorința de a epata, de a avea cel mai sau cea mai uimitoare proiecție în realitate a minții omului.  
 Cea mai înaltă structură din lumea care va depăși propriul record, clădirea Burj Khalifa, a început să fie construită și are ca termen final anul 2020. 
 Deși prețul petrolului a scăzut aproape la jumătate și creșterea economică este așteptat să atingă cel mai slab nivel din ultimii 5 ani, Șeicul Mohamed bin Rashid Al- Maktoum a pus pe 10 octombrie”piatra de temelie” pentru noua construcție,  turnul Dubai Creek Harbour și speră că s-a început construcția „unei structuri care va reprezenta o nouă fază în călătoria noastră spre creștere în mai multe sectoare din economie”.
 Turnul a cărei construcție a demarat, a fost proiectat de arhitectul spaniol Santiago Calatrava, este parte a proiectului imobiliar Dubai Creek Harbour care va avea 6 kilometri pătrați și va fi plasat în inimă zonei, la 10 minute de Aeroportul Internațional din Dubai.

buzau-turn-dubai

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Evenimente

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web