Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

În Grecia au loc noi proteste din cauza pachetului măsurilor de austeritate votat joi de Parlament

in Articole/Extern/Stiri online
Loading...

În fața Parlamentului din Grecia au manifestat circa 12.000 de oameni împotriva adoptării măsurilor de austeritate votate joi seară de parlamentari. Noul pachet de măsuri de austeritate este cerut de creditori în scopul continuării planului de salvare financiară a Greciei.
Noile măsuri de austeritate care ar urma să se aplice în perioada 2019-2020 includ scăderea pensiilor și majorări ale impozitelor în valoare de 4,9 miliarde de euro anual. Măsurile de austeritate au fost votate cu 153 de voturi pentru și 128 de voturi împotrivă.
Parlamentul din Grecia a adoptat și măsuri compensatorii destinate persoanelor defavorizate, cum ar fi ajutoare pentru chirii și medicamente.
Parlamentarii eleni au adoptat joi pachetul de măsuri de austeritate, pentru a debloca o tranșă de 7 miliarde de euro din planul de asistență în vigoare în perioada 2015-2018. O parte din bani vor merge la Banca Europeană Centrală și restul, la investitori privați.
În ultimii 7 ani, Grecia a fost salvată de la faliment printr-un plan internațional de salvare financiară, în sumă totală de 86 miliarde de euro.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web