Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

În numele cărui Dumnezeu, omorâți voi copiii? La Manchester Arena, câte aripi care voiau să-și ia zborul, ați spulberat?

in Articole/Extern/Stiri online

Secretarul de stat britanic, Amber Rudd, a declarat:”Acesta a fost un atac barbar care vizează în mod deliberat pe cei mai vulnerabili din societatea noastră: tinerii și copiii”.
Pentru toată lumea este clar că la concertul cântăreței americane Ariana Grande, a cărei muzică este populară pentru copii și adolescenți, aceștia erau spectatorii majoritari.
Acest atac din nefericire, s-a soldat cu cel puțin 22 de morți, inclusiv copii și 59 de răniți.
A fost făcut public numele primei victime a atacului de pe Manchester Arena și aceasta se numește Georgina Callander, în varstă de 18 ani. Tânăra a venit entuziasmată la concertul starului pop, căreia i-a scris înainte de concert pe Twitter: „Atât de nerăbdătoare să te văd mâine.”

(Georgina Callander și Ariana Grande in 2015)
Și a văzut-o, dar ceea ce a urmat la finalul concertului, a fost fatal pentru ea și pentru încă 21 de persoane.

Și micuța de numai 8 ani, Saffie Rose Roussos, elevă la Școala Primară Tarleton, din Lancashire e o altă victimă a atacului din noaptea trecută.

Acest atentat este cel mai mare atac, după cel din anul 2005 care a lovit rețeaua de transport din Londra, ucigând 52 de persoane.
Deși încă din anul 2005 se luaseră măsuri pentru a restricționa achiziționarea de materiale care pot fi folosite pentru a face explozivi artizanali și se înăsprise securitatea pe întreg teritoriul britanic, totuși a fost posibil acest atac din Manchester Arena.
A fost o noapte teribilă pentru englezi. A fost un sfârșit brusc de destin pentru tinerii care au murit fără să-și dea seamă că bucuria momentului se va încheia cu o tragedie de coșmar.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web