health_0109_flu_640x360

În prag de epidemie? Ministerul Sănătății urmează să facă ANUNŢUL

in Evenimente de

Ministerul Sănătății din Republica Moldova urmează să anunțe astăzi dacă în țară va fi declarată stare de epidemie de gripă. În ultimele trei săptămâni, pragul epidemic de 310 cazuri a fost depășit in Moldova. Exista riscul ca aceasta epidemie sa vina si pe teritoriul tarii noastre?

De la începutul anului, opt oameni au murit din cauza complicațiilor provocate de gripă. În total, aproximativ 1.100 de persoane au contractat virusul gripal.

În același timp, medicii au înregistrat peste 150.000 de cazuri de infecţii respiratorii acute.

Pentru a opri răspândirea virozelor printre copii, zeci de grădinițe și școli au fost închise în ultimele săptămâni.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web