Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

In Romania, spun astronomii trebuia sa fie eclipsa TOTALA, dar s-a furat.

in Articole

Eclipsa solară de astăzi le-a lăsat privitorilor un gust amar, mai ales dacă au şi investit în ochelari speciali de protecţie! Deşi în ţări civilizate, precum Marea Britanie sau Islanda, soarele a fost acoperit în proporţie de 90% sau chiar total, pe meleagurile noastre n-a mai ajuns decât o eclipsă parţială, de 50-60%, din cauză că o bună bucată s-a furat.

Potrivit astronomilor, dacă România ar fi avut o rată mai bună de absorbţie a eclipselor, în jurul orei 12 ne-am fi putut bucura de minute întregi de beznă totală.

The moon casts a shadow at the sun blocking it partially in a partial solar eclipse

“Oricâtă eclipsă li s-ar da românilor, aceasta nu va ajunge la cetăţeanul de rând dacă nu rezolvă definitiv problema corupţiei”, spune Franz Meinarsch, astronom şi dansator german. “Procurorii DNA trebuie să afle ce s-a întâmplat cu restul de Lună şi să încerce să-l recupereze, iar cei responsabili trebuie pedepsiţi!”

Dacă lupta anticorupţie eşuează, adaugă omul de ştiinţă, la următoarea eclipsă – cea din iunie 2020 – soarele ar putea fi acoperit doar în proporţie de 10-20% deasupra României.

sursa: timesnewroman.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate