In Romania tiganii fac legea? Căpitan Al Armatei Române AMENINŢAT Cu MOARTEA De ŢIGANII Din Suceava!

in Articole

Căpitanul Ioan Maxim a fost ameninţat cu moartea de nişte ţigani din comuna Arbore, jud. Suceava, nu poate primi ajutor din partea autorităţilor statului român şi nu poate decât să aştepte să fie atacat aşa cum i s-a promis, nu?

Şi-a evacuat familia din sat iar ţiganii îl caută înarmati cu topoare în timp ce la 112 i se refuză protecţia iar Poliţia Română se ascunde…Băieţi, abia aşteptăm scânteia!!! Poate faceţi din Maxim vreun erou post-mortem!!!

UPDATE: Domnul căpitan a adăugat pe portal următorul comentariu:

https://www.facebook.com/aripi.tricolore/videos/968601339952141/

buna ziua. sa stiti ca nu imi este frica de tigani. eu mi-am luat familia si am plecat pentru a nu intensifica conflictul. nu toti tiganii din Arbore sunt infractori , insa de cativa ani s-au aciuat unii foarte activi care comit ilegalitati . cel care m-a amenintat , inclusiv la telefon , am aflat ca are 4 clase , este analfabet , dar are permis de conducere ; aici e problema : cum l-a obtinut ? probabil de aici si tupeul sa creada ca poate sa omoare pe oricine .

Vineri, 5 aug.2016 ora 13:17, Secţia de Poliţie com. Arbore – închisă (foto: mr.I.Maxim)

13924821_10209709501638126_842277476867374930_n-294x490

CITESTE MAI MULT PE SOIM.RO

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.