media_143366466025775900

In ziua de azi a devenit periculos si sa ne plimbam in parc copiii. Priveste ce a facut acest sofer inconstient

in Spiritualitate de

Un sofer beat era pe punctul de a distruge vietile a trei suflete nevinovate. Taximetristul a intrat pe aleea cu iarba unde se afla mamica cu gemenii. Barbatul a pierdut controlul masinii si era pe punctul de a-i lovi pe cei trei. Intr-un efort disperat, mamica a incercat sa isi salveze copii.

Soferul apucase sa loveasca caruciorul in care se aflau copii facand ca acestia, in timpul impactului sa zboare prin aer. Unul dintre copii a ajuns in spatele rotii vehiculului. Soferul a fost pus sub urmarire penala pentru ca a pus in pericol viata a trei oameni. In mod miraculos, bebelusii au supravietuit incidentului.

-See more at: www.kanald.ro

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.