Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

ÎNAPOI ÎN ŢARĂ DUPĂ 15 ANI DE ANGLIA: VII CU 200.000-300.000 DE EURO, DAR ŞTIŢI CUM SE DUC?

in Evenimente

Un român care a stat 15 ani în Londra s-a întors acasă pentru a face afaceri, dar este foarte dezamăgit de ce a găsit. A participat la o conferinţă din ciclul RePatriot, prin care românii din străinătate sunt chemaţi să investească în România.

bani

Potrivit Adevărul, Dorel Căpăţână, 47 de ani, a plecat la Londra cu familia. Împreună cu soţia lui, au plecat de la munca de jos şi au reuşit să izbândească, el în domeniul construcţiilor, unde a devenit manager de firmă, iar soţia sa manager de hotel. Împreună au trei copii şi s-au hotărât în 2014 să revină definitiv în România. Este însă dezamăgit de ce a găsit în ţară şi reclamă că lipsa de informaţie, birocraţia şi corupţia.
“Ai lucrat în străinătate, vii cu 200.000-300.000 de euro, dar ştiţi cum se duc? Imediat. Vrei să porneşti o afacere, dar nu ai informaţia necesară. Cheltuieşti nişte bani şi la un moment dat rişti să nu mai rămâi cu nimic. Mulţi poate nu şi-au construit o casă ca să-şi dezvolte afacerea. Iar afacerea nu a mers iar acum ce să facă oamenii ăştia decât să plece înapoi. România este minunată, este superbă, copiii mei sunt fericiţi aici, soţia mea este fericită aici, dar trebuie lucrat undeva să se îndulcească modul cum sunt primiţi cei care au lucrat afară”, a spus Dorel Căpăţână la conferinţa RePatriot.

El a cerut statului să-i consilieze pe românii care doresc să se întoarcă în ţară, după modelul Ungariei. La Londra, Dorel Căpăţână şi-a deschis compania într-o zi. CITEȘTE AICI CONTINUAREA.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate