Incepand de astazi 01.10.2015 Bet365 revine in Romania

in Articole

Dupa o pauza de un an de zile, cea mai buna casa de pariuri online Bet365 accepta din nou jucatori din Romania. Pentru moment nu este nimic oficial dar primul pas l-a facut Bet365 si a introdus la inregistrare “Tara de resedinta – Romania“. Cel mai probabil pana la finalul acestei saptamani vom avea si o reactie oficiala din partea ambelor parti.

bet365

Pentru moment nu se stie bonusul la prima depunere dar cel mai probabil va ramane 200 % . Bet365 este una dintre cele mai mari case de pariuri online din Marea Britanie si ofera pariuri sportive, poker, casino, si multe altele.

Bet365 iti ofera: 

  • oferta vasta de pariuri
  • serviciul de live
  • serviciul de relatii cu clienti
  • durata rapida de procesare a retragerilor
  • transmisiuni live fotbal/tenis/baschet/hochei

– See more at: http://casapariurilor.net/bet365-revine-in-romania-de-la-01-10-2015/#sthash.1yfQmYHF.K1TnPEv2.dpuf

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.