Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Incercare nereusita de a ascude adevarata istorie! Intrebari pe care manualele si profesorii de istorie refuza sa le explice!

in Istorie

Exista foarte multe neconcordante intre realitate si realitatea manualelor de istorie. De fapt, sistemul traditional de invatamant ne forteaza sa credem ca istoria omului dateaza de 8.000 de ani, in timp ce majoritatea textelor religioase atesta existenta fiintelor umane ca fiind veche de doar 6000 de ani. Pare mai mult decat evident ca aceasta este o incercare nereusita de a ascude adevarata istorie. Pana la urma adevarul va iesi la iveala. 

In ciuda faptului ca poate exista posibilitatea ca tu sa nu fii de acord cu unele dintre urmatoarele intrebari, incearca sa le privesti cu o minte deschisa. Spre sfarsitul articolului iti vei putea da seama ca istoria pe care am invatat-o cei mai multi dintre noi, oameni obisnuiti, este una diferita de cea reala.

O harta desenata pe pielea unei gazele a fost descoperita in anul 1929 intr-o regiune neinghetata a Antarcticii. Harta a fost elaborata in anul 1513 de catre Piri Reis, un personaj cunoscut ce a avut acces privilegiat la Biblioteca Imperiala a Constantinopolului. Printre continutul hartii, s-au desoperit declaratii ale lui Reis prin care el declara ca a alcatuit aceste date cu ajutorul unui mult mai mare numar de harti sursa, printre acestea aflandu-se unele care datau din anul 4 I.Hr. si chiar mai devreme. Cartile noastre de istorie sustin ca Antarctica a fost descoperita de catre capitanul James Cook in timp ce traversa Cercul Antarctic alaturi de navele “HMS Resolution and Adventure” la data de 17 ianuarie 1773.

1. Cum a cunoscut Piri Reis Antarctica cu cateva sute de ani inainte de “descoperirea” faimoasa a capitanului James Cook.

Ultima oara cand Antarctica nu s-a aflat sub dominatia ghetarilor a fost in anul 4000 I.Hr., asa ca…

2. De unde a obtinut Biblioteca Imperiala a Constantinopolului acele informatii si cine este responsabil de acele harti si detalii?

O mica figurina din lut a fost adusa la suprafata, alaturi de mormane intregi de pamant, in timpul marilor foraje din Nampa, Idaho, in anul 1889. Obiectul are o marime de peste 2 centrimetii si are un picior rupt de la genunchi. Cunoscandu-se foarte clar anul in care teritoriul american a fost populat:

3. Exista oare posibilitatea ca omenirea sa fii aflat pe acel teritoriu cu mult inainte de trecutul inregistrat?

4. Cate milenii ar dura pentru ca un obiect de acest fel sa fie ingropat aproximativ 92 de metri sub pamant.

Potrivit teoriei darwiniste, omul a evoluat din maimuta.

5. In cazul in care omul a evoluat din maimulta, potrivit teoriei lui Darwin, atunci de ce exista in continuare maimute?

Pe teritoriul Chinei exista peste 100 de piramide ascunse sub nivelul pamantului.

6. Exista piramide pe fiecare continent al lumii. Cine le-a construit si de ce?

In Ecuator, au fost descoperite o ceasca mare de Jad si un numar de 12 cupe de Jad mai mici. Fiecare dintre aceste cupe au dimensiuni diferite, iar daca le-ai umple pe fiecare dintre cele 12 si ai turna continutul in cea mare, ar umple-o exact. In interiorul cupei mari este reprezentata constelatia Orion si alte stele.

Klaus Dona a declarat “Interiorul cupei are un grad ridica de magnetism, iar exteriorul nu prezinta o astfel de energie. Geologii spun ca acest lucru este imposibil deoarece in cazul in care in interiorul unei pietre se afla particule de metal magnetic, ar trebui sa prezinte acelasi magnetism pe ambele parti.”

7. In cazul in care cercetatorii sustin ca este imposibil ca interiorul unui asemenea artefact sa prezinte asemenea magnetism, in timp ce exteriorul nu-l prezinta, cine a creat aceste cesti si care a fost scopul pentru care acestea au fost create?

In urma unor sapaturi foarte adanci care s-au desfasurat la o adancime de peste 114 metri, pe teritoriul statului Illinois, a fost descoperita o moneda de bronz veche de aproximativ 200.000 de ani. Oficial a fost declarat ca nivelul la care a fost descoperita aceasta moneda au  fost formate in urma cu  peste 200.000 – 400.000 de ani.

8. Inainte ca istoria sponsorizata pe care o cunoastem va admite adevarul, ne intrebam: oare care cultura este responsabila de manufacturarea acestei monede?

Un numar de peste 350 de artefacte au fost descoperite in Ecuator in interiorul unui vechi sistem de tuneluri. Unul dintre artefacte, in special, prezinta imaginea cunoscutei piramide cu un ochi atot-vazator, in partea de sus a acesteia. La intuneric, ochiul prezinta o nuanta interesanta, in timp ce pe partea de jos a acestui artefact, se poate observa o harta a Centurii lui Orion impreuna cu anumite scrieri, scrieri ce sunt mai vechi decat orice forma de scriere cunoscuta pana acum de cercetatori. Potrivit cercetarilor desfasurate de Klaus Dona, acelasi tip de scris a fost descoperit si in alte parti ale lumii, dovedint astfel existenta unei civilizatii mult mai vechi decat orice scrieri sanscrite.

9. De ce toate manualele scolare de istorie exclud astfel de informatii esentiale?

Descoprim aparitia unei leagaturi foarte des intalnita care implica Centura lui Orion. Piramidele de pe Platoul Gizeh reflecta aceasi aliniere precum ce pe care o intalnim in cazul celor “Cei Trei Regi” ai Centurii lui Orion.

10. Oare am fost vizitati de cineva de pe Centura lui Orion?

11. Care este semnificatia acestei constelatii?

Profesorul Kurt Schildmann, fostul presedinte al Asociatiei Germane de Lingvistica, a denumit acest tip de scriere ca fiind “pre-sanscrita” (veche de peste 6.000 de ani) si a tradus acest text dupa cum urmeaza

“Vine fiul creatorului.”

12. Care este adevarata semnificatie a acestei piramide si de ce acest simbol este in continuare folosit?

In mitul pre-religios al creatiei Anunnaki, Anu a avut doi fii, Enki si Enlil. Enki, de asemenea cunoscut in textele sumeriene sub numele de “Ea” era iubitor si bun cu oamenii modificati din punct de vedere genetic care lucrau la minele de aur pentru Anunnaki.

13. Oare “Vine fiul creatorului” se refera la Enki?

Vechiul si Noul Testament al Bibliei Crestine ne prezinta un zeu razbunator care ucide milioane de oameni si in acelasi timp, un zeu aparent diferit,  atotiubitor.

14. Oare Biblia reflecta povestea lui Enlil (Vechiul Testament, rautatea fata de oameni) si Enki (Noul Testament, legea iubirii)?

In scrierile Vechiului Testament, Geneza 1:26 scrie “Sa facem omul dupa chipul nostru si dupa asemanarea noastra.”

15. Cine este “noi” si cine este “noastra”?

In anul 1851 in Dorchester, Massachusetts, a fost descoperita o vaza din aliaj de zinc si argint. Descoprirea a fost intamplatoare, stanca in care se afla fiind dinamitata cu un alt scop. Obiectul se afla in interiorul stancii, la 4.5 metri distanta de exterior. Pe partile laterale se observa in continuare un aranjament floral incrustat cu argint pur. Stanca respectiva se pare ca are o vechime de peste 100.000 de ani.

16. Potrivit mediului academic, care dintre civilizatii a fost capabila de crearea unui asemenea artefact, in urma cu peste 100.000 de ani?

Peste 200 de sfere metalice au fost descoperite in Africa de Sud,  varsta acestora fiind estimata undeva la 4.500 de milioane de ani. Exista doua tipuri de astfel de sfere: “unul din metal solid albastrui cu pete albe si un alt tip asemanator, asemanator cu o minge, in interiorul careia exista un continut alb spongios.” (Jimison, 1982)

17. Istoria sustine ca omul civilizat si-a facut aparitia acum cateva mii de ani (6000-8000). Cine a facut aceste sfere acum cateva milioane de ani in urma?

Exceptand piatra si metalele pretioase, tot ceea ce detinem in acest moment se va transforma in tarana in cateva milenii, inclusiv televizoarele, telefoanele, avioanele si tot ceea ce este facut din plastic. Daca din intamplare planeta noastra ar fi lovita de o catastrofa majora, in 100.000 de ani orice indiciu cu privire la fosta existenta a civilizatiei noastre ar fi ingropat in timp datorita degradarii.

18. Exista posibilitatea ca anumiti conducatori rauvoitori sa ne stapaneasca printr-o supunere economica de cateva sute de mii de ani, daca nu milioane de ani?

Toate religiile lumii par sa impartaseasca aceasi poveste.

19. Exista oare posibilitatea ca acest tipar sa fie folosit de la aparitia primelor fiinte umane pe aceasta planeta, probabil in urma cu cateva sute de milioane?

20. Cand vom invata sa traim fara sa fim supusii, slugile, acestui sistem economic condus de acest sistem bazat pe dominanta si control?

3 intrebari bonus:

Ce mistere ne ascunde oare adevarata istorie? Care este scopul ascuderii unor astfel de informatii? Cate civilizatii pe care noi nu le cunoastem au disparut definitiv de planeta noastra fara ca acestea sa lase vreo urma?

Citeste mai mult aici:

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Istorie

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate