Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Incredibil: Macara răsturnată în parcarea unui Mall

in Stiri online

Este vorba despre o macara aflată în parcarea complexului comercial Iulius Mall din Suceava, acolo unde s-a petrecut accidentul în jurul orei 11.00, miercuri dimineaţă. Se pare că macaraua era situată în spatele mall-ului şi, în cădere, a distrus două maşini care se aflau în respectiva parcare la acea oră.

Potrivit presei locale, parcarea era destinată aprovizionării cu marfă a centrului comercial dar, din fericite, la acea oră nu se afla nicio persoană în zonă. Braţul macaralei a distrus totuşi complet un autoturism înmatriculat în Bulgaria şi parţial o autoutilitară.

Autorităţile cercetează cauzele producerii accidentului iar, din primele concluzii, se pare că macaraua ar fi intrat în balans în timp ce braţul era ridicat pentru efectuarea unei operaţiuni.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, echipaje de pompieri şi inspectori de muncă pentru a ancheta incidentul. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Din păcate, cel puţin un accident similar s-a mai petrecut recent. În portul Brăila, în zona trecerii cu bacul spre Insula Mare a Brăilei, o macara de 20 de tone a căzut peste un bărbat care mergea cu bicicleta pe ponton. Acesta a murit pe loc, iar macaragiul, aflat în stare gravă la sosirea echipajelor de intervenţie, a fost şi el rănit.

Aceste accidente incredibile cu macarale imense au avut urmări grave în ultimii ani în ţara noastră, chiar dezastruoase în unele cazuri, de la pagube materiale, până la cele umane. Din păcate, chiar şi aceşti „monştri” au punctele lor slabe, într-o situaţie extremă fiind aproape imposibil de controlat sau redresat.

Fie că e vorba de o eroare umană, greşeala unor angajaţi neatenţi, fără destulă experienţă sau cunoştinţe în domeniu, fie că vorbim de o defecţiune tehnică a macaralei, atunci când un accident de asemenea amploare are loc, atrage cu sine distrugerea clădirilor sau construcţiilor din jur, a maşinilor şi a celorlalte elemente din spaţiul înconjurător.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate