Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Incredibil: Mormântul lui Arsenie Boca, profanat

in Evenimente

Scene de groază la mormântul lui Arsenie Boca noaptea trecută la Prislop.
Un bărbat de 45 de ani din Maramureş, venit de patru zile la mormântul lui Boca, a profitat că paznicul lipsea şi a început să sape cu o lopată doi metri în jurul mormântului. Măicuţele au auzit ceva suspect şi au ieşit să vadă ce se întâmplă. Tot ele au fost cele au sunat îngrozite la 112. Până la sosirea echipajelor de poliţie, bărbatul a fugit în pădure, lăsând în urma sa lopata şi groapa săpată. După şapte ore de căutări, forţele de ordine l-au găsit şi l-au identificat pe bărbat.

646x404
Spre marea surprindere a tuturor, în timpul reţinerii sale, omul nu a încetat să se roage şi să le spună poliţistilor că însuşi Sfântul Ardealului i-a poruncit să-l dezgroape.

De altfel, se pare că maramureşeanul de 45 de ani se numeşte Ioan Chiuzbăian şi suferă de ciroză. El dădea de patru zile ocol Mănăstirii Prislop, ba chiar le-a strigat măicuţelor la poartă că Arsenie Boca trebuie canonizat neapărat. Acum omul se află în arest la IPJ Hunedoara şi urmează să fie adus în faţa judecătorului pentru mandat de reţinere.

După ce a fost încătuşat, a făcut declaraţii halucinante: „Sfântul Ardelului, Sfântul Mare Preacuvios părinte Arsenie Boca, mi-a poruncit în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, binecuvântată să fie împăraţia Tatălui, a fiului şi a Sfântului Duh. Preafericite parinte patriarch convoacă membrii Sfântului de urgenţă şi Sfântul aşteaptă să iasă afara din groapă. Te roagă tatăl, fiul şi Sfântul Duh”, a strigat bărbatul.

Mii de pelerini au venit astăzi ca de obicei la Prislop pentru a se închina la mormântul lui Arsenie Boca. Şocaţi, oamenilor pur şi simplu nu le vină să creadă că aşa ceva se poate întâmpla.

Acum, măicuţele au aranjat din nou pământul de la mormânt, au adus mai multe flori pentru ca totul să arate ca înainte.
Se vor lua totuşi şi măsuri de protecţie de acum încolo. Mormântul lui Arsenie Boca va fi îngrădit cu o construcţie din lemn care va fi deschisă doar în timpul zilei.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate