Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Independent de valoarea lui ca tehnician, Mirel Rădoi are mereu cuvintele la el

in Sport

Moment de sclipire la conferința de presă a Stelei. Rădoi a dat un răspuns epic!

Independent de valoarea lui ca tehnician, Mirel Rădoi are mereu cuvintele la el. Blamat de mulţi că încă nu şi-a luat BAC-ul, fostul fundaş impresionează la fiecare apariţie televizată, fiind unul dintre puţinele personaje din fotbal care transmit cu adevărat ceva. Întotdeauna tonic, Rădoi nu se fereşte să răspundă la întrebări “sensibile” cu diplomaţie, să dribleze capcanele mult mai bine decât ştia să depăşească adversarii şi, în general, să spună lucrurilor pe nume.

1

Aşa s-a întâmplat şi la conferinţa de presă de astăzi, dinaintea marelui derby cu Dinamo, când antrenorul a răspuns cu subiect şi predicat la toate întrebările jurnaliştilor. Una, în schimb, a fost mai puţin inspirată, însă fostul mare internaţional nu a răspuns cu ironie, cum probabil ar fi făcut-o mulţi alţi colegi de “suferinţă” din Liga 1, ci a încercat să dea o explicaţie serioasă la o întrebare frivolă.

Domnul Becali a spus că dacă nu învingeţi cu 72-0 pe Dinamo, se retrage din fotbal sau nu mai bagă bani. Credeţi că se poate un asemenea scor?“, a fost întrebarea care a produs rumoare în sală, dar la care Rădoi a răspuns elegant: “Şi voi aţi crezut ce zice el?“, a răspuns tehnicianul cu zâmbetul pe buze, pentru ca apoi să puncteze, cât se poate serios: “Ştiţi că în fotbalul modern nu se pune problema de un asemenea scor, indiferent de adversarul întâlnit. Iar duminică va fi un derby, o dispută între două echipe apropiate de valoare. Ne-ar mulţumi o victorie şi la un gol“.

Sursa: Prosport

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Sport

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate