Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Înființarea benzilor unice pentru autobuze a dus în zona de Nord a Capitalei la un blocaj in trafic al șoferilor de peste două ore

in Articole/Stiri online

Primăria Generală a Capitalei a decis înființarea mai multor benzi unice pentru autobuzele și troleibuzele RATB în scopul fluidizării traficului, în zona de Nord a Bucureștiului, pe DN1. Măsura luată de primărie, în loc să ușureze traficul, a dat naștere la un ambuteiaj de două ore, care s-a întins pe aproape 16 kilometri, coloana de mașini formându-se de la Podul Băneasa.
Deoarece banda unică RATB începe imediat după ieșirea din pasajul de la Băneasa și intersecția cu str. Dobrogeanu Gherea și s-a micșorat numărul de benzi destinate traficului rutier la două, iar fluxul foarte mare de mașini a făcut ca DN1 să se aglomereze, s-a creat blocajul.
Blocajul i-a făcut pe șoferii din zona de Nord să caute alte intrări în București și s-a ajuns la alte blocaje pe Colentina, Andronache, Pipera.
Șoferii au așteptat, s-au enervat, au înjurat, au căutat variante, dar în cele din urmă nu au avut ce să facă și au acceptat situația creată de această măsură, care a obținut un efect contrar a ceea ce s-a urmărit. Astfel, o idee bună s-a transformat luni într-un coșmar. (foto: Revista 22)

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web