Untitled

INGROZITOR ! Un bărbat s-a „prăjit” pe interior, după ce s-a îndopat cu aşa-numitele „fat burners“

in Articole de

Cazul înspăimântător al unui culturist amator din Marea Britanie „prăjit“ pe interior după ce s-a îndopat cu aşa-numitele „fat burners“ readuce în prim-plan, şi în România, lipsa legislaţiei care să reglementeze comercializarea şi folosirea acestor substanţe.

Presa din Marea Britanie a popularizat zilele trecute păţania lui Lewis Brown, un bărbat de 25 de ani care, obsedat de felul în care arată, a ajuns în pragul morţii după ce a consumat aşa-numitele „fat burners“, pilule care promit să elimine repede ţesutul adipos. Este o situaţie extremă petrecută în Insulă, însă nici în România culturiştii de ocazie care populează sălile „de forţă“ nu sunt protejaţi de lege, iar anabolizantele şi aşa-zisele „suplimente“ se vând la liber, fără reţetă.

Medicii l-au „stins“ într-o cadă cu gheaţă

Nemulţumit de faptul că, deşi mergea zilnic la sală, corpul său nu se modela suficient de rapid şi de mult, Lewis a început să consume mai întâi steroizi, apoi, astă-vară, a trecut la nişte pastile pe care producătorul le prezenta drept ideale pentru cei care vor să „ardă“ mai rapid grăsimea.

Numai că lucrurile au scăpat de sub control şi britanicul s-a „prăjit“ de tot pe interior, aşa cum au remarcat jurnaliştii de la „The Sun“ care i-au prezentat cazul. Temperatura corpului a urcat până la aproape 42 de grade Celsius, culturistul amator a fost internat de urgenţă în spital şi doctorii au improvizat o soluţie, introducându-l pe pacient într-o cadă cu gheaţă.

VEZI TOT ARTICOLUL SI POZE AICI

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.