protest-paris

Înlănțuiți, în zgardă precum animalele și însemnați cu fier încins cu numărul 269. Protest extrem| VIDEO

in Evenimente/Extern/Stiri online de

O organizație din Franța, care luptă împotriva uciderii animalelor pentru deliciul culinar și nu numai, au recurs la o metodă extremă de protest. Participanții s-au lăsat torturați, înlănțuiți și agresați de așa zișii ”stăpâni”, care i-au însemnat cu numărul 269.

Lacrimi, durere și țipete au definit protestul din Paris organizat de activiștii care militează pentru drepturile animalelor și stoparea uciderii acestora sub pretextul deliciilor culinare sau confecționării de haine.

Protestatarii au fost târâți cu zgărzi, însemnați cu fier încins cu numărul 269, pătați de vopsea roșie, reprezentând sângele animalelor, așezați în mijlocul Pieței Republica din Paris și înveliți cu celofan precum animalele la abator. Durerea suportată de activiști și întreaga manifestație a simulat comportamentul oamenilor față de animale și a avut ca scop eliberarea vietăților.

Unul dintre organizatori a declarat presei că numărul 269 este numărul cu care a fost însemnat un vițel găsit de activiști într-o fermă din apropierea Parisului.

ATENȚIE VIDEO CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web