accident condrea

Înregistrarea audio a apelului de urgență făcut după accidentul lui Dan Condrea. AUDIO

in Evenimente/Stiri online de

Autoritățile au dat publicității înregistrarea primului apel făcut la 112 după accidentul în care a murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea.

Apelul a fost făcut de către Gabriela Pelin, o șoferiță aflată în apropierea locului unde s-a produs accidentul. Femeia pare a fi în stare de șoc și precizează că un bărbat se află în afara mașinii, cu fața în jos, dar nu mai mișcă. ”A intrat într-un copac cu mașina și s-a făcut praf. Nu mai mișcă, nu mai mișcă. Nu poți să-l atingi.”, a precizat martorul.

Între timp polițiștii intră pe fir și încearcă localizarea exactă a apelului și de asemeni, pe fond se aude confirmarea identității decedatului, Dan Alexandru Condrea, făcută de un polițist care a ajuns la fața locului. Mediafax a intrat în posesia înregistrării apelului. Ascultă înregistrarea AICI.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web