elevi liceu german nazi

Însemne naziste, o atitudine pur hitleristă și evrei bătuți. Distracția unor elevi care a scandalizat o țară întreagă

in Evenimente/Extern/Stiri online de

Un grup de elevi a scandalizat Argentina după ce tinerii s-au costumat în soldați naziști și s-au luat la bătaie cu elevii unui liceu evreiesc din Buenos Aires. Incidentul a avut loc în cel mai faimos club argentinian, El Bariloche, de unde tinerii au fost dați afară în cele din urmă.

Haine de camuflaj, însemne naziste și o atitudine pur hitleristă a fost rețeta aplicată de grupul de elevi care a considerat că va asigura astfel o distracție pe cinste. Au simulat un ”holocaust” al timpurilor noastre, având același obiectiv macabru de acum aproape o sută de ani: exterminarea evreilor. Astfel, s-au luat la bătaie cu alți elevi, cursanți ai liceului evreiesc ORT. La vederea ”spectacolului nepotrivit”, elevii ”naziști” au fost dați afară din club.

Tinerii, aparent fani ai dictatorului Hitler, sunt elevi în ultimul an de studii la un liceu sportiv german din Buenos Aires. Pățania lor a ajuns până la conducerea instituției care a aplicat pedepse disciplinare pentru toți cei implicați. De asemenea, directoarea liceului, Silvia Fazio, a declarat că niciun profesor nu a fost implicat în organizarea macabrului moment nazist al elevilor.

Investigațiile ulterioare au arătat că elevii ambelor instituții au fost însoțiți de adulți, însă niciunul nu a reacționat prompt în fața ”războiului anti-evrei” declanșat în club. Elevii liceului german spun că evreii au fost cei care au declanșat bătaia din cauză că s-au simțit ofensați de costumațiile și însemnele naziste pe care le purtau.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web