Întreaga țară a fost șocată de cazul ei! Blestemul „femeii elefant” din Arad

in Curiozitati

O femeie din Arad trăiește un adevărat coșmar, căci suferă de o boală rară, ce o împiedică să ducă o viață normală. Întreaga țară a fost șocată de cazul ei!

618x348_1438950088cb4a5f7f

Trăieşte de aproape o viaţă cu o boală cruntă, care a ţintuit-o la pat. Din cauza picioarelor de dimensiuni mari, o femeie din Arad trăieşte o adevărată dramă, iar zilele trecute a primit o nouă lovitură, care a îngenuncheat-o de durere!

Olimpia Hardău, femeia diagonisticată cu elefantiazis pare urmărită de blesteme. Picioarele femeii s-au umflat atât de tare, încât acum, de la 60 de kilograme, ea a ajuns la 115 kilograme.

olimpia hardau2

Practic, picioarele i-au adus o greutate aproape dublă. Acest lucru îi face viaţa atât de grea, încât nici la toaletă nu mai merge neînsoţită.

Zilele trecute, boala ei s-a agravat, după ce câţiva paşi i-au făcut mai mult rău. Fiul Olimpiei a povestit cum femeia a ajuns de urgenţă la spital, în urmă cu puţin timp.

„A încercat să facă câţiva paşi zilele trecute şi s-a frecat la gambe, mergând. S-a făcut un hematom care a necrozat şi a trebuit să fie dusă de urgenţă la spital. A fost operată la un picior, iar acum este în refacere.

Mama este o femeie puternică, nu se dă bătută aşa uşor, însă de curând a primit o nouă lovitură”, a mărturisit Sandu, fiul Olimpiei, pentru spynews.ro.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*