Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Învățătoare din România: „Da’ chiar așa, cum ne permitem să maltratăm copiii dându-le teme? Ce nemernici suntem! Ia, gata, nu le mai dați teme! Ia, uite, dom’le, câte pretenții! Lăsați-i să copilarească până la 40 de ani și să facă homeschool-ing până la 60!”

in Educational

Pe Facebook, învățătoarea Mara Luana Rauca a scris. „Da’ chiar asa, cum ne permitem sa maltratam copiii dandu-le teme? Ce nemernici suntem! Ia, gata, nu le mai dati teme! Ia, uite, dom’le, cate pretentii! Lasati-i sa copilareasca pana la 40 de ani si sa faca homeschool-ing pana la 60!

Auzi, dom’le, cum sa-i ceri elevului sa scrie cerintele la teme? Ce fel de cadru didactic poti fi sa ceri ceva atat de absurd? Mai bine ii lasam sa vegeteze cu telefonul si tableta in mana. De ce sa crestem copii responsabili cu respect si dragoste de frumos? Mai bine crestem haimanale si viitori infractori. De ce sa-i lasam sa-si murdareasca mainile prin munca? Copiii nostri ca niste flori trebuie sa-si petreaca dupa-amiezele in mall-uri, sa fumeze in WC-uri si sa se bata ca pe maidan.

Si ne mai gasim si noi profesorii cu pretentii de astea cu scrisul cerintelor la teme! Halal scoala! Ne scuzati, ca va agresam copiii cu educatie si bun simt! Ne scuzati ca vrem sa le asiguram o viata decenta si un caracter frumos! Ne scuzati ca nu vrem sa devina viitorii asistati ai societatii!
Viitorul suna promitator!”

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Educational

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate