Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Învăţătorea EROULUI DE LA MANGALIA, mesaj emoţionant: “Ai învins teama, ai salvat vieți, nu ai învins valurile”

in Stiri online

Adrian Ciureanu este eroul de la Mangalia, care a pierit în valurile Mării Negre după ce a salvat de la înec o mamă și pe fetița acesteia.

Pe Maria Zăvoianu, învățătoarea lui Adrian Ciureanu, am găsit-o la casa eroului. Abia își poate stăpâni lacrimile și strânge în mână un mesaj pentru cel care i-a fost învățăcel. “Ai învins teama, ai salvat vieți, nu ai învins valurile”, ar vrea să scrie pe ghiveciul ce-și dorește să fie plantat pe mormântul fostului elev, despre care numai cuvinte de laudă.

Mai trist este faptul că, săptămâna trecută, la școala din localitate s-au întâlnit cei care au deschis pentru prima data ochii în abecedar. Cel care i-a dat primul buchet de flori și a întâmpinat-o la intrarea în unitatea de învățământ a fost chiar Adrian. Era bucuros că se realizase și nimic nu prevestea ceea ce avea să se întâmple.

”E foarte greu în asemenea situații să exprimi gândurile unei familii îndurerate. (…) Păcat că el nu a mai reușit să scape, iar persoanele au dispărut între semenii noștri”, ne-a mărturisit femeia, vizibil iritată de faptul că, nici până ieri, cei salvați nu au dat măcar un telefon familiei eroului.

“Au dispărut în lume ca și când ar fi dispărut în apă”, punctează învățătoarea.

“Acest băiat a făcut cinste familiei și întotdeauna a fost pe picioarele lui. Din timpul copilăriei a apărut ca un copil cu un suflet ales, cu un comportament deosebit față de colegii lui. Aceste lucruri l-au dus la gestul de sacrificiu suprem pe care l-a făcut”, a încheiat în lacrimi dascălul.

Sursa: libertatea.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate